Frisørkurser

Frisørkurser

Er du frisør, og vil du lære at arbejde med parykker, herre toupe og alternative hårløsninger? Toftild tilbyder kurser for frisører, som ønsker at arbejde med toupe, standardparykker og Hår for Livet by Toftild.

Efter kursusdeltagelse har du mulighed for at få adgang til Toftilds Partnerportal.

 

Velkommen til Toftild Træning & Teknik

 

Her finder du en oversigt over Toftilds forskellige frisørkurser. Vi anbefaler, at du afholder kurset i Toftilds lokaler i Aalborg, men vi kommer også gerne til din salon og afholder kurserne, ligesom Toftild tilbyder skræddersyede kurser, hvis du har særlige ønsker og behov.

Frisørkurser hos Toftild - Grundlæggende parykkursus

Grundlæggende parykkursus

Vil du gerne arbejde med parykker i din salon, og ønsker du at vide alt om standardparykker, så er Toftilds grundkursus det oplagte valg for at komme trygt og godt i gang. Du får bl.a. indføring i de forskellige parykkategorier og -kvaliteter, gennemgang af fiber og farver, måltagning til paryk, klippeteknik i fiberhår, tilklipning, omforandring, indsyning og pleje af paryk - samt alle de små fif, der gør den store forskel.
Læs mere om kurset her >>

 

Frisørkurser hos Toftild - Hår for Livet by Toftild

Parykker og toupe efter afstøbning

Hår for Livet by Toftild®

På dette kursus lærer du at lave en præcis hovedafstøbning som grundlag for en individuelt fremstillet paryk eller toupe. Du lærer at bestille speciallavede parykker og toupeer - specialdesignet og tilpasset den enkeltes kundes behov og ønsker. På kurset gennemgås forskellige hårkvaliteter, mondurtyper, hårtæthed, krøltegning og medicinske klæbematerialer - herunder påsætning med hudlim og paryktape.
Læs mere om kurset her >>

 

Frisørkurser hos Toftild - herretoupe - hår for livet

Herretoupe - Hår for Livet by Toftild®

Få en grundig indføring i at kreere smart hår til de til mænd, der drømmer om at få sit hår tilbage - eller blot ønsker sig mere hår. Lær hvordan du vælger den rette toupe med hensyn til valg af korrekt farve, kvalitet og mondur. Skal kunden have folie, net eller micro thin skin? Og er kunden overhovedet egnet til toupe? Du lærer at tilpasse og tilklippe toupeen korrekt, gennemgang af montering med hudlim og tape, rensning af toupe, hudtest, pleje, vedligehold og vejledning af kunde.
Læs mere om kurset her >>

 

En dag i praktik

Ønsker du at vide mere om, hvad det indebærer at arbejde med parykker, toupe og alternative hårløsninger, men er du ikke helt klar til at investere et kursus? Toftild Aalborg inviterer inden for, hvor du vil få en kort introduktion til arbejdet med parykker, toupeer og høre, hvad Toftild kan tilbyde dig som udvalgt samarbejdspartner. Vi giver kaffe og frokost og byder velkommen til uforpligtende dag i praktik.
Læs mere her >> 

 

Det sker hos Toftild
Kurser for frisører

Kurser for frisører

NYT: Toftild tilbyder kurser for frisører. Ønsker du at arbejde med paryk, toupe eller Hår for Livet by Toftild

Toftild Træning & Teknik
Læs mere her >> 

Tørklæder og turban til hårtab

Tørklæder og turban til hårtab

Den nye kollektion fra Christine Headwear er landet. Kom ind og prøv de nye tørklæder - eller læn dig tilbage og køb i Toftilds webshop.

Se tørklæderne her

Da Helle fik nyt hår

Da Helle fik nyt hår

En ung pige med alopecia vælger nyt hår - en flot paryk i ægtehår, der tilpasses og klippes, så den passer perfekt til Helle.

Se med når Helle prøver
parykker hos Toftild

Det siger vores kunder

"Mit nye hår har forandret mig på den gode måde. Jeg har fået inspiration til også at ændre andre ting, fx har jeg fået nye briller og anlagt fuldskæg. Lige da jeg havde fået mit nye hår, kom én af mine kunder og spurgte efter min far! Så jeg tør godt sige, at håret har gjort en forskel."

Thomas testimonial

Thomas, butikschef
Læs mere her >

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Anneli testimonials

Anneli, parykbruger i 12 år
Læs mere her >

Søg tilskud til paryk
Søg tilskud til paryk

Hos Toftild kan du få hjælp til at søge økonomisk støtte til paryk, hvis du har et sygdomsbetinget hårtab, fx alopecia, ar efter operation eller stålebehandling. Vi har et godt samarbejde med kommuner landet over.

Læs mere om dine muligheder her >

Kontakt Toftild på tlf. 98 10 32 11

Toftild webshop

Her finder du et stort udvalg af tørklæder og plejeprodukter til paryk:

 
> Plejeprodukter

> Paryk tilbehør
> Tørklæder
> Hudpleje

FRI FRAGT

ved køb over 500 kr