Toftild søger frisør

 

Ønsker du at bruge din frisøruddannelse på en anden måde? Har du lyst til at arbejde med parykker, toupeer og andre tekniske hårløsninger? Så er chancen her nu. Toftild Alternativt Hår i Aalborg mangler en frisør.

JOBBET:

Hos Toftild Alternativt Hår er du mere end blot en frisør. Vi er ikke en almindelig frisørsalon og arbejder udelukkende med alternativt hår. Vi er en virksomhed i vækst, der tilbyder markedets stærkeste og mest unikke koncepter inden for parykker og andre alternative hårløsninger.

Du bliver en del af et hold, der sætter pris på omsorg for andre mennesker og fordybelse i opgaverne. De mennesker vi hjælper, har brug for både dine faglige og menneskelige egenskaber. Du får en grundlig oplæring i arbejdet med parykker og toupeer og bliver uddannet i bl.a. ”Hår for Livet”.

Toftild er også grossist på området, og vi sælger parykker og plejeprodukter til forhandlere i hele landet. En del af jobbet indebærer derfor også support til vores forhandlere.

DIN PROFIL:

Du er en fagligt dygtig og serviceminded frisør med erfaring , og du har let til smil. Du er engageret, moden af sind og ansvarsbevidst. Du motiveres af at give kunderne en positiv oplevelse og en personlig betjening. Du vil gerne gå den ekstra mil for at hjælpe. Du holder af  at arbejde i et miljø, hvor du kan kombinere høj faglighed med menneskelig omsorg. Det sidste er meget vigtigt. Du har et ønske om at gøre en forskel for mennesker, der mangler deres hår. Og du har den 4 årige frisøruddannelse og må gerne have erfaring med extensions.


VI TILBYDER:

  • En stilling på ca. 32 timer med fri hver lørdag
  • En konkurrencedygtig løn
  • Ordnede forhold, efteruddannelse og kollegial support
  • Et udviklende og selvstændigt job i en branche, hvor det at gøre en forskel som frisør har en særlig betydning
  • Et team der værdsætter dig for den, du er


Er det noget for dig? Så send et par ord om dig selv til lise@parykker.dk.

Du er også meget velkommen til at kontakte os på 9810 3211 eller 4088 3085 for at høre nærmere om stillingen. Eller endnu bedre – kom selv forbi og hils på.

Læs mere om Toftild her på parykker.dk, hvor du også kan møde dine nye kollegaer.

Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på de rette. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist
25. juni 2018.
Vi holder samtaler løbende.

Det sker hos Toftild
Kurser for frisører

Kurser for frisører

NYT: Toftild tilbyder kurser for frisører.
Vil du arbejde med paryk, toupe eller Hår for Livet by Toftild?

Toftild Træning & Teknik
Læs mere >> 

Frisør til Toftild Aalborg

Frisør til Toftild Aalborg

Vi har travlt og søger en frisør til Toftild i Aalborg. Vil du gerne arbejde med parykker og påsat hår - så er det måske dig, som er vores nye kollega?

Læs mere om stillingen >>

Ferietid...

Ferietid...

Lækkert hår inden ferien? Så skynd dig at booke tid. Toftild Aalborg holder ferielukket i uge 29. Toftild Aarhus holder åben hele sommeren med andre åbningstider.

Husk onlinebooking er åben 24/7

Det siger vores kunder
Thomas testimonial

"Mit nye hår har forandret mig på den gode måde. Jeg har fået inspiration til også at ændre andre ting, fx har jeg fået nye briller og anlagt fuldskæg. Lige da jeg havde fået mit nye hår, kom én af mine kunder og spurgte efter min far! Så jeg tør godt sige, at håret har gjort en forskel."

Thomas, Hår for Livet toupe
Læs mere her >

Anneli testimonials

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Anneli, parykbruger i 12 år
Læs mere her >

Kristoffer

"Det her er ikke en 100% forbedring - det er en 300% forbedring!". Jeg synes jeg kan tillade mig mere som type nu. Før havde jeg langt skæg... Man kompenserer jo. "Kan du ikke få håret til at gro, kan du jo lade skægget stå". Nu har jeg hår på hovedet, og mit skæg er kort. Totalt fedt. Jeg er hooked.

Kristoffer, Hår for Livet toupe

Kirsten Skov

"Jeg har aldrig fået så mange komplimenter for mit hår som nu, hvor jeg bruger paryk - det er faktisk flottere end mit eget, og så er det lettere at sætte. I et langt behandlingsforløb er det en gave at få komplimenter for mit nye hår".

Kirsten, paryk pga. kemo

Søg tilskud til paryk
Søg tilskud til paryk

Hos Toftild kan du få hjælp til at søge økonomisk støtte til paryk, hvis du har et sygdomsbetinget hårtab, fx alopecia, ar efter operation eller stålebehandling. Vi har et godt samarbejde med kommuner landet over.

Læs mere om dine muligheder her >

Kontakt Toftild på tlf. 98 10 32 11

Toftild webshop

Her finder du et stort udvalg af tørklæder og plejeprodukter til paryk:

> Plejeprodukter > Paryk tilbehør > Tørklæder > Hudpleje

FRI FRAGT

ved køb over 500 kr