Galleri

Dameparykker

Dameparykker

Hos Toftild finder du et stort udvalg af moderne parykker og toppe. Vi tilbyder alt fra maskinlavede parykker til håndlavede letvægtsmodeller fra flere internationale kollektioner.

Toftild i Aalborg og Aarhus tilbyder et bredt udvalg af parykker. Vi importerer fra flere internationale kollektioner og råder altid over et stort lager af færdigproducerede parykker. Det betyder som regel, at du kan få dit nye hår med samme dag, som du besøger os.

Hos Toftild møder du et team af specialuddannede frisører, som har stor erfaring med parykker. Når du vælger paryk hos Toftild, tilklipper og tilpasser vi parykken, så den passer til dig - det er naturligvis inkluderet i prisen. En paryk af fiberhår koster fra kr. 3.500,-, mens parykker af ægtehår koster fra kr. 8.000,-.
Toftild er fremstiller desuden hel- og delparykker efter mål og afstøbning, så hårdelen passer perfekt - det kalder vi "Hår for Livet by Toftild". Produktionstiden er cirka 3 måneder, da alt er håndlavet.

Se parykkataloger her

 

Det sker hos Toftild
Kurser for frisører

Kurser for frisører

NYT: Toftild tilbyder kurser for frisører. Ønsker du at arbejde med paryk, toupe eller Hår for Livet by Toftild

Toftild Træning & Teknik
Læs mere her >> 

Nye tørklæder til hårtab

Nye tørklæder til hårtab

Den nye Forår/Sommer kollektion fra Christine Headwear er landet. Kom ind og prøv de nye tørklæder - eller læn dig tilbage og køb i Toftilds webshop.

Se tørklæderne her

Da Helle fik nyt hår

Da Helle fik nyt hår

En ung pige med alopecia vælger nyt hår - en flot paryk i ægtehår, der tilpasses og klippes, så den passer perfekt til Helle.

Se med når Helle prøver
parykker hos Toftild

Det siger vores kunder

"Mit nye hår har forandret mig på den gode måde. Jeg har fået inspiration til også at ændre andre ting, fx har jeg fået nye briller og anlagt fuldskæg. Lige da jeg havde fået mit nye hår, kom én af mine kunder og spurgte efter min far! Så jeg tør godt sige, at håret har gjort en forskel."

Thomas testimonial

Thomas, butikschef
Læs mere her >

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Anneli testimonials

Anneli, parykbruger i 12 år
Læs mere her >

Søg tilskud til paryk
Søg tilskud til paryk

Hos Toftild kan du få hjælp til at søge økonomisk støtte til paryk, hvis du har et sygdomsbetinget hårtab, fx alopecia, ar efter operation eller stålebehandling. Vi har et godt samarbejde med kommuner landet over.

Læs mere om dine muligheder her >

Kontakt Toftild på tlf. 98 10 32 11

Toftild webshop

Her finder du et stort udvalg af tørklæder og plejeprodukter til paryk:

 
> Plejeprodukter

> Paryk tilbehør
> Tørklæder
> Hudpleje

FRI FRAGT

ved køb over 500 kr