Extensions

Extensions

Lad Toftild opfylde din hårdrøm. Vi har mange års erfaring med alternativt hår, parykker og påsætning af ægtehår. Vi har udvalgt to typer extensions, hvor påsætningsmetoden er særlig skånsom og hårkvaliteten helt i top.

Book tid her >>

Hairtalk Extensions

Hairtalk extensions er den mest skånsomme metode på markedet med et unikt patenteret tape-system. Hairtalk extensions er ultra tynde og fine, og tapen kan hverken ses eller mærkes i håret. Metoden er særlig skånsom mod dit eget hår, og med Hairtalk extensions vil du opleve at dit eget hår kommer i bedre stand måned for måned.

Ægtehår i topkvalitet

Hairtalk extensionshår er af den fineste kvalitet, 100% Remy, specielt udvalgt til det skandinaviske marked. Håret er ikke overfladebehandlet og det naturlige skællag er derved bevaret. Det betyder, at det ikke filtrer.

Få mere fylde eller ekstra længde

Alt efter behov kan dine nye extensions laves med de ultra fine PLUS pakker eller Standard pakkerne - eller i kombination for at opnå det mest optimale resultat. Har du tyndt hår, anbefaler vi Hairtalk extensions PLUS. På PLUS trenserne er tapen stort set helt usynlig og derfor ideelle at placere øverst i tyndt hår. Til fuld extension anbefaler vi 1 pakke PLUS og 3 pakker Standard.
Har du kraftigt hår, eller ønsker du ekstra meget hår, anbefaler vi 5 pakker.

Priser Hairtalk Extensions

inkl. påsætning
 
Længde 25 cm fra kr. 595,- til 1.195,- pr. pakke
Længde 50 cm fra kr. 895,- til 1.495,- pr. pakke
Længde 55 cm fra kr. 1.795,- pr. pakke
Oprykning (hver 6.-8. uge) kr. 1.185,-

 
TILBUD: Hairtalk plejeprodukter

Ved køb af din første extensionpåsætning hos Toftild får du 50% rabat på Hairtalk produktpakke (normalpris 1.185,-). Husk Hairtalk plejeprodukter for korrekt pleje og garanti (6 måneder). Vi anbefaler oprykning af extensions hver 6.-8. uge.

 

Djarling Hairextensions

Djarling hairextension påsætning sker uden af brug lim og kemikalier - også ved afmontering. Djarling hairextensions påsættes med den særlige Djarling flettemetode, hvor en meget tynd og fin fletning laves i dit eget hår. På denne flettekant påsyes extensionsbaner efter behov. Djarling extensions er 100% ægte hår i fineste kvalitet, der minder meget om det skandinaviske hår.

Håret kan bestilles i blandede antal og farver efter ønske og behov. Typisk skal du bruge 3-4 baner til at skabe en god volumen i egen hårlængde. 6-8 baner til forlængelse, mere end 8 baner til det helt store hår.

Priser Djarling Hairextensions

 
Længde 50 cm - Eksklusiv / let bevægelse kr. 785,- pr. bane
Længde 60 cm - Ekstra langt og specialbestillinger kr. 885,- pr. bane
1 flettekant kr. 775,-
2 flettekanter kr. 1.175,-
3 flettekanter kr. 1.475,-
4 flettekanter kr. 1.625,-
Pris for tilklipning kr. 365,-

 

Extensionspåsætning før / efter

Toftild er autoriseret Hairtalk Extension forhandler   Få drømmehår med Hairtalk Extensions - hos Toftild i Aalborg og Aarhus   Planlæg din extensionspåsætning - gratis hårkonsultaion hos Toftild

Hairtalk Extension - Toftild Alternativt Hår, aut. forhandler   Få mere fylde og længde med extensions - Toftild i Aalborg og Aarhus   Difust hårtab - få mere fylde og længde med extensions
Foto: Hairtalk©

Lad Toftild opfylde dine hårdrømme

Book tid til en gratis konsultation hos Toftild, hvor vi sammen planlægger din extensions påsætning. Vi råder og vejleder, så du kan få opfyldt dine hårdrømme.

Kontakt os på tlf. 98 10 32 11

Gå til onlinebooking >>

Det sker hos Toftild
Kurser for frisører

Kurser for frisører

NYT: Toftild tilbyder kurser for frisører.
Vil du arbejde med paryk, toupe eller Hår for Livet by Toftild?

Toftild Træning & Teknik
Læs mere >> 

Frisør til Toftild Aalborg

Frisør til Toftild Aalborg

Vi har travlt og søger en frisør til Toftild i Aalborg. Vil du gerne arbejde med parykker og påsat hår - så er det måske dig, som er vores nye kollega?

Læs mere om stillingen >>

Ferietid...

Ferietid...

Lækkert hår inden ferien? Så skynd dig at booke tid. Toftild Aalborg holder ferielukket i uge 29. Toftild Aarhus holder åben hele sommeren med andre åbningstider.

Husk onlinebooking er åben 24/7

Det siger vores kunder
Thomas testimonial

"Mit nye hår har forandret mig på den gode måde. Jeg har fået inspiration til også at ændre andre ting, fx har jeg fået nye briller og anlagt fuldskæg. Lige da jeg havde fået mit nye hår, kom én af mine kunder og spurgte efter min far! Så jeg tør godt sige, at håret har gjort en forskel."

Thomas, Hår for Livet toupe
Læs mere her >

Anneli testimonials

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Anneli, parykbruger i 12 år
Læs mere her >

Kristoffer

"Det her er ikke en 100% forbedring - det er en 300% forbedring!". Jeg synes jeg kan tillade mig mere som type nu. Før havde jeg langt skæg... Man kompenserer jo. "Kan du ikke få håret til at gro, kan du jo lade skægget stå". Nu har jeg hår på hovedet, og mit skæg er kort. Totalt fedt. Jeg er hooked.

Kristoffer, Hår for Livet toupe

Kirsten Skov

"Jeg har aldrig fået så mange komplimenter for mit hår som nu, hvor jeg bruger paryk - det er faktisk flottere end mit eget, og så er det lettere at sætte. I et langt behandlingsforløb er det en gave at få komplimenter for mit nye hår".

Kirsten, paryk pga. kemo

Søg tilskud til paryk
Søg tilskud til paryk

Hos Toftild kan du få hjælp til at søge økonomisk støtte til paryk, hvis du har et sygdomsbetinget hårtab, fx alopecia, ar efter operation eller stålebehandling. Vi har et godt samarbejde med kommuner landet over.

Læs mere om dine muligheder her >

Kontakt Toftild på tlf. 98 10 32 11

Toftild webshop

Her finder du et stort udvalg af tørklæder og plejeprodukter til paryk:

> Plejeprodukter > Paryk tilbehør > Tørklæder > Hudpleje

FRI FRAGT

ved køb over 500 kr
 

Send os en besked