Extensions

Extensions

Lad Toftild opfylde din hårdrøm. Vi har mange års erfaring med alternativt hår, parykker og påsætning af ægtehår. Vi har udvalgt to typer extensions, hvor påsætningsmetoden er særlig skånsom og hårkvaliteten helt i top.

Book tid her >>

Hairtalk Extensions

Hairtalk extensions er den mest skånsomme metode på markedet med et unikt patenteret tape-system. Hairtalk extensions er ultra tynde og fine, og tapen kan hverken ses eller mærkes i håret. Metoden er særlig skånsom mod dit eget hår, og med Hairtalk extensions vil du opleve at dit eget hår kommer i bedre stand måned for måned.

Ægtehår i topkvalitet

Hairtalk extensionshår er af den fineste kvalitet, 100% Remy, specielt udvalgt til det skandinaviske marked. Håret er ikke overfladebehandlet og det naturlige skællag er derved bevaret. Det betyder, at det ikke filtrer.

Få mere fylde eller ekstra længde

Alt efter behov kan dine nye extensions laves med de ultra fine PLUS pakker eller Standard pakkerne - eller i kombination for at opnå det mest optimale resultat. Har du tyndt hår, anbefaler vi Hairtalk extensions PLUS. På PLUS trenserne er tapen stort set helt usynlig og derfor ideelle at placere øverst i tyndt hår. Til fuld extension anbefaler vi 1 pakke PLUS og 3 pakker Standard.
Har du kraftigt hår, eller ønsker du ekstra meget hår, anbefaler vi 5 pakker.

Priser Hairtalk Extensions

inkl. påsætning
 
Længde 25 cm fra kr. 595,- til 1.195,- pr. pakke
Længde 50 cm fra kr. 895,- til 1.495,- pr. pakke
Længde 55 cm fra kr. 1.795,- pr. pakke
Oprykning (hver 6.-8. uge) kr. 1.185,-

 
TILBUD: Hairtalk plejeprodukter

Ved køb af din første extensionpåsætning hos Toftild får du 50% rabat på Hairtalk produktpakke (normalpris 1.185,-). Husk Hairtalk plejeprodukter for korrekt pleje og garanti (6 måneder). Vi anbefaler oprykning af extensions hver 6.-8. uge.

 

Djarling Hairextensions

Djarling hairextension påsætning sker uden af brug lim og kemikalier - også ved afmontering. Djarling hairextensions påsættes med den særlige Djarling flettemetode, hvor en meget tynd og fin fletning laves i dit eget hår. På denne flettekant påsyes extensionsbaner efter behov. Djarling extensions er 100% ægte hår i fineste kvalitet, der minder meget om det skandinaviske hår.

Håret kan bestilles i blandede antal og farver efter ønske og behov. Typisk skal du bruge 3-4 baner til at skabe en god volumen i egen hårlængde. 6-8 baner til forlængelse, mere end 8 baner til det helt store hår.

Priser Djarling Hairextensions

 
Længde 50 cm - Eksklusiv / let bevægelse kr. 785,- pr. bane
Længde 60 cm - Ekstra langt og specialbestillinger kr. 885,- pr. bane
1 flettekant kr. 775,-
2 flettekanter kr. 1.175,-
3 flettekanter kr. 1.475,-
4 flettekanter kr. 1.625,-
Pris for tilklipning kr. 365,-

 

Extensionspåsætning før / efter

Toftild er autoriseret Hairtalk Extension forhandler   Få drømmehår med Hairtalk Extensions - hos Toftild i Aalborg og Aarhus   Planlæg din extensionspåsætning - gratis hårkonsultaion hos Toftild

Hairtalk Extension - Toftild Alternativt Hår, aut. forhandler   Få mere fylde og længde med extensions - Toftild i Aalborg og Aarhus   Difust hårtab - få mere fylde og længde med extensions
Foto: Hairtalk©

Lad Toftild opfylde dine hårdrømme

Book tid til en gratis konsultation hos Toftild, hvor vi sammen planlægger din extensions påsætning. Vi råder og vejleder, så du kan få opfyldt dine hårdrømme.

Kontakt os på tlf. 98 10 32 11

Gå til onlinebooking >>

Det sker hos Toftild
Da Helle fik nyt hår

Da Helle fik nyt hår

En ung pige med alopecia vælger nyt hår - en flot paryk i ægtehår, der tilpasses og klippes, så den passer perfekt til Helle.

Se med når Helle prøver
parykker hos Toftild

TILBUD: La Biosthetique

TILBUD: La Biosthetique

Spar 20% på La Biosthetique Make-up og hudpleje. Så længe lager haves. Kun i butikken i Aalborg.

Få personlig rådgivning om
produktvalg hos Toftild

Donation af hår

Donation af hår

Toftild får mange henvendelser om hårdonation. Vi vil meget gerne modtage hår, der opfylder kravene.

Læs mere om
Toftilds hårdonationsprojekt

Det siger vores kunder

"Mit nye hår har forandret mig på den gode måde. Jeg har fået inspiration til også at ændre andre ting, fx har jeg fået nye briller og anlagt fuldskæg. Lige da jeg havde fået mit nye hår, kom én af mine kunder og spurgte efter min far! Så jeg tør godt sige, at håret har gjort en forskel."

Thomas testimonial

Thomas, butikschef
Læs mere her >

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Anneli testimonials

Anneli, parykbruger i 12 år
Læs mere her >

Søg tilskud til paryk
Søg tilskud til paryk

Hos Toftild kan du få hjælp til at søge økonomisk støtte til paryk, hvis du har et sygdomsbetinget hårtab, fx alopecia, ar efter operation eller stålebehandling. Vi har et godt samarbejde med kommuner landet over.

Læs mere om dine muligheder her >

Kontakt Toftild på tlf. 98 10 32 11

Toftild webshop

Her finder du et stort udvalg af tørklæder og plejeprodukter til paryk:

 
> Plejeprodukter

> Paryk tilbehør
> Tørklæder
> Hudpleje

FRI FRAGT

ved køb over 500 kr