Hår for Livet by Toftild®

Hår for Livet by Toftild®

Markedet mest naturtro hårløsning. Specialdesignet hårdel med perfekt pasform - helparyk, toupe eller hårdel - alt efter behov. Hår for Livet by Toftild® er det tætteste du kommer på at have eget hår. Vil du vide mere?

Kontakt os på tlf. 98 10 32 11

Har du mistet håret helt eller delvist pga. alopecia - pletskaldethed? Har du hårtab efter brandsår, operation eller strålebehandling? Hår For Livet by Toftild® er den optimale hårløsning til dig, som ønsker at kompensere for varigt hårtab på den mest fleksible, sikre og naturtro måde.

Parykken fremstilles unikt til dig

Hår for Livet by Toftild® kan anvendes af mænd og kvinder i alle aldre. Parykken fremstilles oftest efter individuelle mål på fast hovedafstøbning. Parykken specialfremstilles i 100% ægte hår på en fin net- eller foliebund. Hår for Livet by Toftild® kan fremstilles som helparyk, toupe eller hårdel - alt efter behov, men princippet er det samme. Er der tale om en helparyk, eller større skaldede områder, laver vi en fast afstøbning af din hovedform og fremstiller parykken individuelt til dig. Dermed er du sikret 100% optimal pasform.

Fleksibel løsning tilpasset dit behov

Hår for Livet by Toftild® er et fleksibelt hårsystem, hvor du betaler for de antal hårdele og frisørbesøg, som du har behov for. Håret sidder fast på hovedbunden i en periode af gangen, typisk 4 uger. Herefter tages håret af, renses, sættes på igen og styles. Med Hår for Livet by Toftild® kan du sove med dit hår, svømme, dyrke sport og andre fysisk krævende aktiviteter. Det eneste tidspunkt, du ikke har hår på er, når du er til det månedlige besøg hos Toftild - eller en af vores Hår for Livet forhandlere.

Øget livskvalitet med Hår for Livet

Med Hår for Livet by Toftild® får du en hårløsning, der frem for alt er sikker og meget naturtro. Denne hårløsning er det tætteste du kommer på at have dit eget hår. Hår for Livet® er livskvalitet - så enkelt beskriver mange af vores brugere det. Læs mere om kundernes oplevelse med Hår for Livet.

Tilskud til paryk

En paryk kan betragtes som er et "personligt, kropsbåret hjælpemiddel" i Serviceloven § 112. For dig, der søger bevilling til paryk, er det særligt kapitel 21, der er interessant. Her kan du læse mere om at søge tilskud. Har du har et sygdomsbetinget varigt hårtab, kan Toftild være behjælpelig med en faglig udredning af dit hårtab.

Frit leverandørvalg

Du har frit leverandørvalg i Danmark, når du køber hjælpemidler. Tilskuddet følger dig. Det betyder, at uanset hvem din kommune har indgået aftale med, kan du vælge Toftild - selvom der står noget andet på din bevilling.

Vil du vide mere om Hår for Livet by Toftild®, er du velkommen til at kontakte os.

Tlf. 98 10 32 11

Det sker hos Toftild
Da Helle fik nyt hår

Da Helle fik nyt hår

En ung pige med alopecia vælger nyt hår - en flot paryk i ægtehår, der tilpasses og klippes, så den passer perfekt til Helle.

Se med når Helle prøver
parykker hos Toftild

TILBUD: La Biosthetique

TILBUD: La Biosthetique

Spar 20% på La Biosthetique Make-up og hudpleje. Så længe lager haves. Kun i butikken i Aalborg.

Få personlig rådgivning om
produktvalg hos Toftild

Donation af hår

Donation af hår

Toftild får mange henvendelser om hårdonation. Vi vil meget gerne modtage hår, der opfylder kravene.

Læs mere om
Toftilds hårdonationsprojekt

Det siger vores kunder

"Mit nye hår har forandret mig på den gode måde. Jeg har fået inspiration til også at ændre andre ting, fx har jeg fået nye briller og anlagt fuldskæg. Lige da jeg havde fået mit nye hår, kom én af mine kunder og spurgte efter min far! Så jeg tør godt sige, at håret har gjort en forskel."

Thomas testimonial

Thomas, butikschef
Læs mere her >

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Anneli testimonials

Anneli, parykbruger i 12 år
Læs mere her >

Søg tilskud til paryk
Søg tilskud til paryk

Hos Toftild kan du få hjælp til at søge økonomisk støtte til paryk, hvis du har et sygdomsbetinget hårtab, fx alopecia, ar efter operation eller stålebehandling. Vi har et godt samarbejde med kommuner landet over.

Læs mere om dine muligheder her >

Kontakt Toftild på tlf. 98 10 32 11

Toftild webshop

Her finder du et stort udvalg af tørklæder og plejeprodukter til paryk:

 
> Plejeprodukter

> Paryk tilbehør
> Tørklæder
> Hudpleje

FRI FRAGT

ved køb over 500 kr
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev