Hvad siger kunderne...

 

Større livskvalitet med nyt hår

Thomas er butikschef, og i en alder af 53 år syntes han, at det var for tidligt at acceptere en tiltagende "måne". "Jeg følte mig ældre, end jeg var, og det kunne jeg ikke forlige mig med. I selskab med jævnaldrende stak jeg ud og var anderledes, og det lagde helt sikkert en dæmper på mit humør. Det kan jeg mærke nu," udtaler Thomas.

Et vendepunkt

    Før - efter billede med toupeKontakten med Toftild Alternativt Hår blev et vendepunkt for Thomas. Efter flere samtaler valgte han en løsning, der ligger så tæt op af hans eget hår så muligt. Thomas havde ideer og ønsker til det nye hår, og Toftild Alternativt Hår kunne give de med- og modspil, der resulterede i en løsning, som for alvor har ændret hverdagen for Thomas.

"Mit nye hår har forandret mig på den gode måde. Jeg har fået inspiration til også at ændre andre ting, fx har jeg fået nye briller og anlagt fuldskæg. Lige da jeg havde fået mit nye hår, kom én af mine kunder og spurgte efter min far! Så jeg tør godt sige, at håret har gjort en forskel."

Den ideelle løsning

Hår For Livet by Toftild® sidder helt fast og skal vaskes og styles som normalt hår. Derfor skal Thomas ikke tage specielle hensyn ved fx sportslige aktiviteter eller andet, der kan få en almindelig paryk til at falde af. "Det er simpelthen den ideelle løsning for mig", siger Thomas og fortsætter: "I dag føler jeg mig fuldstændig tryg ved håret. Cirka en gang om måneden skal jeg have mit hår vedligeholdt. Det foregår hos Toftild Alternativt Hår i en familiær og tillidsfuld atmosfære, så det ser jeg altid frem til".

Thomas har fået mange positive tilkendegivelser fra familie og venner, og i dag bryder han sig ikke længere om at se sig selv uden sit nye hår. "Jeg kan varmt anbefale Hår For Livet til andre med samme problemstilling. Det giver øget livskvalitet - intet mindre," slutter Thomas.
 


 

Den bedste løsning for mig, fordi parykken sidder på hele tiden

 

        Hår for livet by Toftild paryk, sidder fast 24/7Anneli er 30 år og har brugt paryk i mere end 10 år. Jeg har kun positivt at sige om det at bruge paryk. Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk – det er ligesom at have mit eget hår. Jeg sover og bader med mit hår – og så skal ikke ligge det på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart. På den måde er det en del af mig og min identitet. Hver dag bliver jeg mindet om mine senfølger fra kræften, bl.a. høretab, hukommelsestab, koncentrationsbesvær og at jeg ikke ligesom alle andre, men ved at have mit hår, som jo er en meget synlig ting, at man ikke skal tænke på det hele tiden, og dermed er det mere ens eget hår

”Der er slet ingen, der kan se det…”

Jeg er ikke flov at gå med paryk - og jeg fortæller gerne om det, også til folk jeg ikke kender så godt. Jeg er helt vildt glad for, at man ikke kan se, at det er en paryk – men jeg er heller ikke flov over det! Folk bliver overraskede over det, positivt overraskede. Kommer jeg tæt på folk, så kommer jeg til at fortælle dem det. Og folk siger, det ser bare så ægte ud – må jeg ha lov at røre ved dit hår. Og så kan jeg jo selv bestemme hvornår jeg skal være gråhåret, griner Anne Li. Det er fordele og ulemper ved alt…

Det sker hos Toftild
Da Helle fik nyt hår

Da Helle fik nyt hår

En ung pige med alopecia vælger nyt hår - en flot paryk i ægtehår, der tilpasses og klippes, så den passer perfekt til Helle.

Se med når Helle prøver
parykker hos Toftild

TILBUD: La Biosthetique

TILBUD: La Biosthetique

Spar 20% på La Biosthetique Make-up og hudpleje. Så længe lager haves. Kun i butikken i Aalborg.

Få personlig rådgivning om
produktvalg hos Toftild

Donation af hår

Donation af hår

Toftild får mange henvendelser om hårdonation. Vi vil meget gerne modtage hår, der opfylder kravene.

Læs mere om
Toftilds hårdonationsprojekt

Det siger vores kunder

"Mit nye hår har forandret mig på den gode måde. Jeg har fået inspiration til også at ændre andre ting, fx har jeg fået nye briller og anlagt fuldskæg. Lige da jeg havde fået mit nye hår, kom én af mine kunder og spurgte efter min far! Så jeg tør godt sige, at håret har gjort en forskel."

Thomas testimonial

Thomas, butikschef
Læs mere her >

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Anneli testimonials

Anneli, parykbruger i 12 år
Læs mere her >

Søg tilskud til paryk
Søg tilskud til paryk

Hos Toftild kan du få hjælp til at søge økonomisk støtte til paryk, hvis du har et sygdomsbetinget hårtab, fx alopecia, ar efter operation eller stålebehandling. Vi har et godt samarbejde med kommuner landet over.

Læs mere om dine muligheder her >

Kontakt Toftild på tlf. 98 10 32 11

Toftild webshop

Her finder du et stort udvalg af tørklæder og plejeprodukter til paryk:

 
> Plejeprodukter

> Paryk tilbehør
> Tørklæder
> Hudpleje

FRI FRAGT

ved køb over 500 kr