Hårintegration

Hårintegration

Ønsker du mere volume?
Med en hårintegration kan du få den naturlige fylde tilbage. Hårdelene findes i 100% ægte hår og fiber, i forskellige farver og modeller.    

Hårintegration er den optimale løsning til kvinder med ekstremt tyndt hår, som ønsker den naturlige volumen tilbage. Hårintegration henvender sig til kvinder, der ønsker at anvende sit eget, naturlige hår i kombination med en teknisk, fleksibel hårløsning.

Få den naturlige volume tilbage

Nogle kvinder oplever en kraftig udtynding af håret - enten som hårtab, der umiddelbart kan sammenlignes med det mandlige, hormonelle hårtab koncentreret omkring issen, eller som kraftig udtyning af hele håret. I disse tilfælde er hårintegration en god løsning.

Hårintegration med eget hår

Toppe til hårintegration er fremstillet som et net med hår, der fastgøres og integreres med eget hår. Toppene findes i forskellige størrelser, længder og med forskellig hårtæthed - både i 100% ægte hår og kunstfiber. Hårintegration er fleksibel hårløsning, der tilpasses individiduelt og let kan justeres, hvis behovet ændrer sig.

  • Toppen kan sættes fast med clips, så du nemt kan tage hårintegrationen af og på - en særdeles fleksibel løsning.

  • Toppen kan også fastgøres med en teknisk løsning, så den sidder permanent fast i en periode på cirka 4 uger. Denne løsning giver stor grad af frihed, og du får en hårintegration i ordets bogstaveligste forstand. Ved denne løsning anbefales jævnlige besøg hos Toftild (alt afhængig af dit individuelle behov), hvor integrationen re-monteres.

Vil du vide mere?

Vi tilbyder faglig vurdering med skitesering af dine muligheder inden for hårintegration - det er gratis og uforpligtende. Tidsbestilling nødvendig.

 

    

 

Eksempel på hårintegration med extensions for at skabe mere volume påsat med flettemetode.

Hårtab kvinder   Hårtop integration til kvinder   Hårtintegration til kvinder

Det sker hos Toftild
Kurser for frisører

Kurser for frisører

NYT: Toftild tilbyder kurser for frisører. Ønsker du at arbejde med paryk, toupe eller Hår for Livet by Toftild

Toftild Træning & Teknik
Læs mere her >> 

Nye tørklæder til hårtab

Nye tørklæder til hårtab

Den nye Forår/Sommer kollektion fra Christine Headwear er landet. Kom ind og prøv de nye tørklæder - eller læn dig tilbage og køb i Toftilds webshop.

Se tørklæderne her

Da Helle fik nyt hår

Da Helle fik nyt hår

En ung pige med alopecia vælger nyt hår - en flot paryk i ægtehår, der tilpasses og klippes, så den passer perfekt til Helle.

Se med når Helle prøver
parykker hos Toftild

Det siger vores kunder

"Mit nye hår har forandret mig på den gode måde. Jeg har fået inspiration til også at ændre andre ting, fx har jeg fået nye briller og anlagt fuldskæg. Lige da jeg havde fået mit nye hår, kom én af mine kunder og spurgte efter min far! Så jeg tør godt sige, at håret har gjort en forskel."

Thomas testimonial

Thomas, butikschef
Læs mere her >

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Anneli testimonials

Anneli, parykbruger i 12 år
Læs mere her >

Søg tilskud til paryk
Søg tilskud til paryk

Hos Toftild kan du få hjælp til at søge økonomisk støtte til paryk, hvis du har et sygdomsbetinget hårtab, fx alopecia, ar efter operation eller stålebehandling. Vi har et godt samarbejde med kommuner landet over.

Læs mere om dine muligheder her >

Kontakt Toftild på tlf. 98 10 32 11

Toftild webshop

Her finder du et stort udvalg af tørklæder og plejeprodukter til paryk:

 
> Plejeprodukter

> Paryk tilbehør
> Tørklæder
> Hudpleje

FRI FRAGT

ved køb over 500 kr
 

Send os en besked