Er du kunde ved La Vida Nabila ?

 

La Vida Nabila er desværre gået konkurs. Er du én af de kunder, der er ramt af konkursen, og søger du en ny leverandør? Toftild kan hjælpe dig. Vi kan hjælpe dig med Hår for Livet by Toftild - individuelt fremstillede parykker lavet efter afstøbning. Vi tilbyder at lave en ny afstøbning uden beregning, der danner grundlag for din nye paryk. I forbindelse med konkursen henviser La Vida Nabila til Toftild på deres hjemmeside.

Forhandlere på Sjælland

Har du en bevilling på dit hjælpemiddel, kan vi også håndtere den. Vi har et stort forhandlernet på Sjælland, som vi kan henvise til - både på Hår for Livet og standardparykker og alle øvrige tekniske hårløsninger.

Hår for Livet forhandlere

Standardparykker forhandlere

Konsultation i København

Ønsker du en uforpligtende og gratis konsultation hos Toftild i forhold til at fortsætte den form for løsning, du har nu, eller har du brug for at få lavet en ny afstøbning, kan du booke en tid hos Claus Toftild, som er i København mandag 27. februar 2017.
Tidsbestilling kan ske på tlf. 9810 3211 eller 4088 3085.

Hårkonsultationerne foregår hos:

Frisør Kepel
Frederiksberg Alle 50
1820 Frederiksberg C

Kontakt

Ring gerne til os, hvis du har spørgsmål tlf. 9810 3211 eller send en mail på info@parykker.dk.

Akuttelefon (udenfor åbningstid) tlf. 4088 3085.

Det sker hos Toftild
Da Helle fik nyt hår

Da Helle fik nyt hår

En ung pige med alopecia vælger nyt hår - en flot paryk i ægtehår, der tilpasses og klippes, så den passer perfekt til Helle.

Se med når Helle prøver
parykker hos Toftild

Juletid er ferietid...

Juletid er ferietid...

Toftild Aarhus og Aalborg holder lukket mellem jul og nytår. Skal du ha' nyt hår inden jul, så husk at bestille i god tid...

Du kan booke online
- lige når det passer dig

Donation af hår

Donation af hår

Toftild får mange henvendelser om hårdonation. Vi vil meget gerne modtage hår, der opfylder kravene.

Læs mere om
Toftilds hårdonationsprojekt

Det siger vores kunder

"Mit nye hår har forandret mig på den gode måde. Jeg har fået inspiration til også at ændre andre ting, fx har jeg fået nye briller og anlagt fuldskæg. Lige da jeg havde fået mit nye hår, kom én af mine kunder og spurgte efter min far! Så jeg tør godt sige, at håret har gjort en forskel."

Thomas testimonial

Thomas, butikschef
Læs mere her >

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Anneli testimonials

Anneli, parykbruger i 12 år
Læs mere her >

Søg tilskud til paryk
Søg tilskud til paryk

Hos Toftild kan du få hjælp til at søge økonomisk støtte til paryk, hvis du har et sygdomsbetinget hårtab, fx alopecia, ar efter operation eller stålebehandling. Vi har et godt samarbejde med kommuner landet over.

Læs mere om dine muligheder her >

Kontakt Toftild på tlf. 98 10 32 11

Toftild webshop

Her finder du et stort udvalg af tørklæder og plejeprodukter til paryk:

 
> Plejeprodukter

> Paryk tilbehør
> Tørklæder
> Hudpleje

FRI FRAGT

ved køb over 500 kr