Stort udvalg af flotte parykker

Stort udvalg af flotte parykker

Lider du af uønsket hårtab? Her finder du et stort udvalg af parykker og toppe, både i ægte hår og fiberhår. Velkommen hos Toftild i Aalborg og Aarhus.

Kontakt os på tlf. 98 10 32 11 

Toftild kan imødekomme stort set alle ønsker til frisure og farve. Vores lager med standardparykker dækker alt fra maskinfremstillede parykker til håndlavede og skridsikre letvægts parykker. Toftild har parykker fra størrelse XS-XL i fiber og ægte hår, til damer og herrer.

Parykker i ægtehår og fiber

Hos Toftild finder du parykker i alle variationer, kvaliteter og prisklasser. Fiberparykker fra kr. 3.500,-. Vi tilbyder flere kollektioner af parykker, både i fiber og ægte hår. Parykkerne findes i mange forskellige modeller, farver, længder og frisurer, der let kan tilklippes, så parykken passer til dig.

Altid mere end 3000 parykker på lager

Vi har et stort paryklager, og dækker både efterspørgelsen fra egne kunder og Toftilds forhandlere rundt omkring i Danmark. Det betyder, at du som regel kan få din paryk med hjem samme dag. Vi importerer det bedste fra store udenlandske kollektioner og har blandt andet eneforhandling i Danmark af to af Europas førende mærker: Elite Sante og Bergmann. Se parykker her >.

Design din egen paryk

Vi har mere end 30 års erfaring med individuelt fremstillede parykker og hårdele. De speciallavede løsninger designes individuelt efter mål og hovedafstøbning, så hårdelens form, farve og frisure passer præcis til dig. Parykken kan fremstilles som helparyk, toupe eller mindre hårdel - så den passer præcis til dit behov. Optimal pasform og et individuelt udtryk er nøgleord for os.

Vælg dit hår i trygge omgivelser

Når du prøver paryk hos Toftild, foregår det i et privat prøverum med en af vores specialfrisører. Her får du mulighed for at prøve forskellige parykker - og tørklæder, hvis du ønsker et supplement til parykken. Vi afsætter god tid til dit besøg, og du er naturligvis velkommen til at tage en med, som kan støtte dig i valget.

Kontakt Toftild for en snak om dine muligheder, så vi kan vejlede dig med valg af paryk.

Tlf. 98 10 32 11

Gå direkte online booking >>

Forhandlere

Har du ikke mulighed for at besøge Toftild Aalborg eller Toftild Aarhus, kan du kontakte en af vores forhandlere, der tilbyder Toftilds produkter. Det er ikke muligt at få tilsendt parykker til en privatadresse.

Det sker hos Toftild
Tørklæder til hårtab

Tørklæder til hårtab

Efterårskollektionen fra Christine Heawear er landet. Kom ind og prøv de nye tørklæder - eller læn dig tilbage og shop hjemmefra.

Shop tørklæder her
Se inspirationskatalog

Helle vælger paryk

Helle vælger paryk

En ung pige med alopecia vælger sin paryk - en flot ægtehårsparyk, der tilpasses, så den passer perfekt.

Se billeder fra
parykprøvning hos Toftild

Velvære for kvinder

Velvære for kvinder

Få gode råd om hårtab, paryk og tørklæder. Gratis inspirationskursus for kvinder ramt af kræft.

Mandag den 26. september 2017
kl. 14-16 i Aalborg

Det siger vores kunder

"Mit nye hår har forandret mig på den gode måde. Jeg har fået inspiration til også at ændre andre ting, fx har jeg fået nye briller og anlagt fuldskæg. Lige da jeg havde fået mit nye hår, kom én af mine kunder og spurgte efter min far! Så jeg tør godt sige, at håret har gjort en forskel."

Thomas testimonial

Thomas, butikschef
Læs mere her >

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Anneli testimonials

Anneli, parykbruger i 12 år
Læs mere her >

Søg tilskud til paryk
Søg tilskud til paryk

Hos Toftild kan du få hjælp til at søge økonomisk støtte til paryk, hvis du har et sygdomsbetinget hårtab, fx alopecia, ar efter operation eller stålebehandling. Vi har et godt samarbejde med kommuner landet over.

Læs mere om dine muligheder her >

Kontakt Toftild på tlf. 98 10 32 11

Toftild webshop

Her finder du et stort udvalg af tørklæder og plejeprodukter til paryk:

 
> Plejeprodukter

> Paryk tilbehør
> Tørklæder
> Hudpleje

FRI FRAGT

ved køb over 500 kr
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev