Flotte parykker

Flotte parykker

Er du ramt af hårtab eller tyndt hår?
Vi ved, at der ligger stor identitet i håret, og det kan påvirke selvværd og livsglæden, hvis håret pludselig falder - helt eller delvist.

Toftild tilbyder markedets største udvalg af parykker i ægte hår og fiberhår - her kan du få det hår, som du drømmer om. Velkommen hos Toftild i Aalborg og Aarhus.

Toftild kan imødekomme stort set alle ønsker til frisure og farve. Vores lager med standardparykker dækker alt fra maskinfremstillede parykker til håndlavede og skridsikre letvægtsparykker. Toftild tilbyder parykker i størrelse XS-XL i fiber og ægte hår, til både damer og herrer.

Parykker i ægtehår og fiber

Hos Toftild finder du parykker i alle variationer, kvaliteter og prisklasser. Fiberparykker koster fra kr. 3.500,-. Vi tilbyder flere kollektioner af parykker, både i fiber og ægte hår. Parykkerne findes i forskellige modeller, farver, længder og frisurer, der let kan tilklippes, så parykken passer til dig.

Altid mere end 3000 parykker på lager

Vi har altid et stort paryklager, og dækker både efterspørgelsen fra egne kunder og Toftilds forhandlere rundt omkring i Danmark. Det betyder, at du som regel kan få din paryk med hjem samme dag. Vi importerer det bedste fra store udenlandske kollektioner og har blandt andet eneforhandling i Danmark af to af Europas førende mærker: Elite Sante og Bergmann.

Design din egen paryk

Vi har mere end 30 års erfaring med individuelt fremstillede parykker og hårdele. De speciallavede hårløsninger designes individuelt efter mål og hovedafstøbning, så hårdelens form, farve og frisure passer præcis til dig. Parykken kan fremstilles som helparyk, toupe eller mindre hårdel - så den passer præcis til dit behov. Optimal pasform og et individuelt udtryk er nøgleord for os.

Vælg dit hår i trygge omgivelser

Når du prøver paryk hos Toftild, foregår det i et privat prøverum med en af vores specialfrisører. Her får du mulighed for at prøve forskellige parykker - og tørklæder, hvis du ønsker et supplement til parykken. Vi afsætter god tid til dit besøg, og du er naturligvis velkommen til at tage en med, som kan støtte dig i valget.Vi anbefaler tidsbestilling.

Gå til online booking >>

     

   

   

   

   

Her prøves et udvalg af parykker af fiberhår. Meget forskellige stiludtryk - alt efter parykkens frisure, farve og styling. Hårgrænsen ser naturlig ud, når parykken er fremstillet med superfront. Kontakt Toftild for en snak om dine muligheder, så vi kan vejlede dig med valg af paryk.

Tlf. 98 10 32 11     

Det sker hos Toftild
Da Helle fik nyt hår

Da Helle fik nyt hår

En ung pige med alopecia vælger nyt hår - en flot paryk i ægtehår, der tilpasses og klippes, så den passer perfekt til Helle.

Se med når Helle prøver
parykker hos Toftild

Juletid er ferietid...

Juletid er ferietid...

Toftild Aarhus og Aalborg holder lukket mellem jul og nytår. Skal du ha' nyt hår inden jul, så husk at bestille i god tid...

Du kan booke online
- lige når det passer dig

Donation af hår

Donation af hår

Toftild får mange henvendelser om hårdonation. Vi vil meget gerne modtage hår, der opfylder kravene.

Læs mere om
Toftilds hårdonationsprojekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev