Kvalitetsparykker

Kvalitetsparykker

Er du ramt af hårtab eller ekstremt tyndt hår? Vi kan vejlede om paryk og diverse hårløsninger, hvis håret pludselig falder, helt eller delvist. Toftild tilbyder markedets største udvalg af parykker og alternative hårløsninger.
Book tid >>

Markedets største udvalg af parykker

Hos Toftild kan du stort set få opfyldt alle ønsker til frisure og farve. Vi tilbyder alt fra maskinfremstillede standardparykker til håndlavede og skridsikre letvægtsparykker. Vi har parykker og delparykker til både kvinder og mænd fra flere internationale kollektioner.

Parykker i ægtehår og fiber

Hos Toftild finder du parykker i alle variationer, kvaliteter og prisklasser. Parykker med fiberhår koster fra kr. 3.500, mens parykker af ægtehår koster fra kr. 7.500,-. Parykkerne findes i forskellige modeller, farver, længder og frisurer, der tilklippes og tilpasses, så parykken passer til dig.

Altid mere end 3000 parykker at vælge imellem

Vi har et stort udvalg, og det betyder, at du som regel kan få din paryk med hjem samme dag, du besøger os. Vi importerer det bedste fra store udenlandske kollektioner og har blandt andet eneforhandling i Danmark af to af Europas førende mærker: Elite Sante og Bergmann.

Design din egen paryk

Vi har mere end 30 års erfaring med individuelt fremstillede parykker og hårdele. De speciallavede hårløsninger designes individuelt efter mål og afstøbning, så hårdelens form, farve og frisure passer præcis til dig. Parykken kan fremstilles som helparyk, toupe eller mindre hårdel - alt efter hårtabets omfang. Optimal pasform og et individuelt udtryk er nøgleord for os.

Vælg dit hår i trygge omgivelser

Når du prøver paryk hos Toftild, foregår det i et privat prøverum med en af vores specialfrisører. Her får du mulighed for at prøve forskellige parykker - og tørklæder, hvis du ønsker et supplement til parykken. Vi afsætter god tid til dit besøg, og du er naturligvis velkommen til at tage en med, som kan støtte dig i valget.
Vi anbefaler tidsbestilling.

Gå til online booking >>

     

   

   

   

   

Her prøves et udvalg af parykker af fiberhår. Meget forskellige stiludtryk - alt efter parykkens frisure, farve og styling. Hårgrænsen ser naturlig ud, når parykken er fremstillet med superfront. Kontakt Toftild for en snak om dine muligheder, så vi kan vejlede dig med valg af paryk.

Tlf. 98 10 32 11     

Det sker hos Toftild
Kurser for frisører

Kurser for frisører

NYT: Toftild tilbyder kurser for frisører.
Vil du arbejde med paryk, toupe eller Hår for Livet by Toftild?

Toftild Træning & Teknik
Læs mere >> 

Frisør til Toftild Aalborg

Frisør til Toftild Aalborg

Vi har travlt og søger en frisør til Toftild i Aalborg. Vil du gerne arbejde med parykker og påsat hår - så er det måske dig, som er vores nye kollega?

Læs mere om stillingen >>

Ferietid...

Ferietid...

Lækkert hår inden ferien? Så skynd dig at booke tid. Toftild Aalborg holder ferielukket i uge 29. Toftild Aarhus holder åben hele sommeren med andre åbningstider.

Husk onlinebooking er åben 24/7

Tilmeld dig vores nyhedsbrev