Da Helle valgte sin paryk

 

Helle har haft alopecia areata i 7 år – en autoimmun lidelse, hvor man taber håret helt eller delvist. Helle har netop fået sin første ægtehårs paryk hos Toftild.

Den første tid, hvor håret faldt, var lidt svær, fortæller Helle, men i dag hviler hun fuldstændig i at være skaldet. Til daglig bruger hun ofte en lille hue – eller ingenting. I stedet bruger hun store smykker og flot make-up, der understreger Helles skønne udstråling. I garderoben hænger også mange flere kjoler nu, end tidligere. For at understrege det feminine, smiler Helle.

I nogle situationer savner Helle sit hår, så hun har tidligere prøvet forskellige parykker, men synes ikke de sad godt. Den udfordring ville vi gerne tage op og vise Helle, at der findes mange muligheder med paryk. Sammen har vi fundet en paryk i ægtehår, næsten ligesom Helles eget, inden hun fik alopecia og mistede sit hår. Vi har valgt en standardparyk, som vi har tilpasset til Helles hovedform, dvs. parykken er syet lidt ind i nakken og isyet klæbeflader til tape, så den kan sidde godt fast. Stadig med stor fleksibilitet, så Helle selv kan tage den af og på efter behov.

Her er det vores frisør Tanja, som klipper parykken til og viser Helle, hvordan hun kan style parykken, sætte håret op og trække små totter ned over parykkanten, så frisuren ser naturlig ud. Skal håret sættes op, er det en god ide, at parykken sidder fast med paryktape.

Vi synes, Helle ser aldeles skøn ud. Både med hår og uden.

 

   Prøvning af paryk hos Toftild   Tilklipning af paryk

      Opsætning af paryk     

Styling af paryk med løs fletning   Paryk opsætning        

       

Det sker hos Toftild
Kurser for frisører

Kurser for frisører

NYT: Toftild tilbyder kurser for frisører.
Vil du arbejde med paryk, toupe eller Hår for Livet by Toftild?

Toftild Træning & Teknik
Læs mere >> 

Frisør til Toftild Aalborg

Frisør til Toftild Aalborg

Vi har travlt og søger en frisør til Toftild i Aalborg. Vil du gerne arbejde med parykker og påsat hår - så er det måske dig, som er vores nye kollega?

Læs mere om stillingen >>

Ferietid...

Ferietid...

Lækkert hår inden ferien? Så skynd dig at booke tid. Toftild Aalborg holder ferielukket i uge 29. Toftild Aarhus holder åben hele sommeren med andre åbningstider.

Husk onlinebooking er åben 24/7

Det siger vores kunder
Thomas testimonial

"Mit nye hår har forandret mig på den gode måde. Jeg har fået inspiration til også at ændre andre ting, fx har jeg fået nye briller og anlagt fuldskæg. Lige da jeg havde fået mit nye hår, kom én af mine kunder og spurgte efter min far! Så jeg tør godt sige, at håret har gjort en forskel."

Thomas, Hår for Livet toupe
Læs mere her >

Anneli testimonials

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Anneli, parykbruger i 12 år
Læs mere her >

Kristoffer

"Det her er ikke en 100% forbedring - det er en 300% forbedring!". Jeg synes jeg kan tillade mig mere som type nu. Før havde jeg langt skæg... Man kompenserer jo. "Kan du ikke få håret til at gro, kan du jo lade skægget stå". Nu har jeg hår på hovedet, og mit skæg er kort. Totalt fedt. Jeg er hooked.

Kristoffer, Hår for Livet toupe

Kirsten Skov

"Jeg har aldrig fået så mange komplimenter for mit hår som nu, hvor jeg bruger paryk - det er faktisk flottere end mit eget, og så er det lettere at sætte. I et langt behandlingsforløb er det en gave at få komplimenter for mit nye hår".

Kirsten, paryk pga. kemo

Søg tilskud til paryk
Søg tilskud til paryk

Hos Toftild kan du få hjælp til at søge økonomisk støtte til paryk, hvis du har et sygdomsbetinget hårtab, fx alopecia, ar efter operation eller stålebehandling. Vi har et godt samarbejde med kommuner landet over.

Læs mere om dine muligheder her >

Kontakt Toftild på tlf. 98 10 32 11

Toftild webshop

Her finder du et stort udvalg af tørklæder og plejeprodukter til paryk:

> Plejeprodukter > Paryk tilbehør > Tørklæder > Hudpleje

FRI FRAGT

ved køb over 500 kr