Da Helle valgte sin paryk

 

Helle har haft alopecia i 7 år – en autoimmun lidelse, hvor man taber håret helt eller delvist. Helle har netop fået sin første ægtehårs paryk hos Toftild.

Den første tid, hvor håret faldt, var lidt svær, fortæller Helle, men i dag hviler hun fuldstændig i at være skaldet. Til daglig bruger hun ofte en lille hue – eller ingenting. I stedet bruger hun store smykker og flot make-up, der understreger Helles skønne udstråling. I garderoben hænger også mange flere kjoler nu, end tidligere. For at understrege det feminine, smiler Helle.

I nogle situationer savner Helle sit hår, så hun har tidligere prøvet forskellige parykker, men synes ikke de sad godt. Den udfordring ville vi gerne tage op og vise Helle, at der findes mange muligheder med paryk. Sammen har vi fundet en paryk i ægtehår, næsten ligesom Helles eget, inden hun fik alopecia og mistede sit hår. Vi har valgt en standardparyk, som vi har tilpasset til Helles hovedform, dvs. parykken er syet lidt ind i nakken og isyet klæbeflader til tape, så den kan sidde godt fast. Stadig med stor fleksibilitet, så Helle selv kan tage den af og på efter behov.

Her er det vores frisør Tanja, som klipper parykken til og viser Helle, hvordan hun kan style parykken, sætte håret op og trække små totter ned over parykkanten, så frisuren ser naturlig ud. Skal håret sættes op, er det en god ide, at parykken sidder fast med paryktape.

Vi synes, Helle ser aldeles skøn ud. Både med hår og uden.

 

   Prøvning af paryk hos Toftild   Tilklipning af paryk

      Opsætning af paryk     

Styling af paryk med løs fletning   Paryk opsætning        

       

Det sker hos Toftild
Da Helle fik nyt hår

Da Helle fik nyt hår

En ung pige med alopecia vælger nyt hår - en flot paryk i ægtehår, der tilpasses og klippes, så den passer perfekt til Helle.

Se med når Helle prøver
parykker hos Toftild

TILBUD: La Biosthetique

TILBUD: La Biosthetique

Spar 20% på La Biosthetique Make-up og hudpleje. Så længe lager haves. Kun i butikken i Aalborg.

Få personlig rådgivning om
produktvalg hos Toftild

Donation af hår

Donation af hår

Toftild får mange henvendelser om hårdonation. Vi vil meget gerne modtage hår, der opfylder kravene.

Læs mere om
Toftilds hårdonationsprojekt

Det siger vores kunder

"Mit nye hår har forandret mig på den gode måde. Jeg har fået inspiration til også at ændre andre ting, fx har jeg fået nye briller og anlagt fuldskæg. Lige da jeg havde fået mit nye hår, kom én af mine kunder og spurgte efter min far! Så jeg tør godt sige, at håret har gjort en forskel."

Thomas testimonial

Thomas, butikschef
Læs mere her >

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Anneli testimonials

Anneli, parykbruger i 12 år
Læs mere her >

Søg tilskud til paryk
Søg tilskud til paryk

Hos Toftild kan du få hjælp til at søge økonomisk støtte til paryk, hvis du har et sygdomsbetinget hårtab, fx alopecia, ar efter operation eller stålebehandling. Vi har et godt samarbejde med kommuner landet over.

Læs mere om dine muligheder her >

Kontakt Toftild på tlf. 98 10 32 11

Toftild webshop

Her finder du et stort udvalg af tørklæder og plejeprodukter til paryk:

 
> Plejeprodukter

> Paryk tilbehør
> Tørklæder
> Hudpleje

FRI FRAGT

ved køb over 500 kr