Er du kemopatient?

 

Skal du i gang - eller er du allerede igang med behandling mod kræft, der betyder, at du mister håret? Du kan få tilskud til paryk eller tørklæder via dit sygehus / region som led i din behandling. Vælger du at købe paryk hos Toftild, vil tilskuddet i langt de fleste tilfælde dække udgiften til parykken.

Få parykken med hjem samme dag

Når hårtabet er midlertidigt og skyldes kemo- eller strålebehandling, arbejder vi som regel med standardparykker af fiberhår. Det betyder, at parykken allerede er fremstillet og på lager, så du hurtigt kan få dit nye hår. Ønsker du en paryk af ægtehår er det også muligt, du skal blot forvente en egenbetaling.
Hos Toftild sætter vi god tid af til dit besøg. Du vil få mulighed for at prøve forskellige parykker - og tørklæder, hvis du ønsker et supplement til parykken. Oftest kan man få sit nye hår med hjem samme dag, man besøger Toftild. Vi tilklipper og tilpasser parykken individuelt, så den passer til dig. Du er naturligvis velkommen til at tage en med, som kan støtte dig i valget.

Stort udvalg af kvalitetsparykker

Hos Toftild finder du et et stort udvalg af moderne, naturtro parykker. Parykkerne er af høj kvalitet. Parykkerne er udført i let materiale, de fleste med transperant front og bund. Det giver et naturligt udseende og god bærekomfort, hvor du undgår tyk bund og kompakt hårgrænse. Her finder du et stort udvalg af parykker med forskellige frisurer, farver og størrelser. Vi tilbyder parykker i fiberhår og ægte hår, til både damer og herrer samt en mindre børnekollektion.

Køb din paryk, hvor du vil

I Danmark er der frit leverandørvalg. Det betyder, at du kan vælge at købe din paryk hos Toftild - uanset hvor du bor. Det gælder også, selvom din kommune har indgået aftale med en anden leverandør. Har du ikke mulighed for at besøge Toftild i Aalborg eller Aarhus, kan du benytte en af Toftilds forhandlere.

Tørklæder, huer og kasketter til hårtab

Toftild tilbyder et stort udvalg af specialdesignet hovedbeklædning fra bl.a. Christine Headwear og LIDO, der er designet til hårtab, hvor alle modeller er blødt foret for maksimum velvære. Vælg mellem smukke tørklæder, smarte kasketter og en behagelig softline-serie med bambusturbans og nathuer. Du finder kollektionen i Toftilds butikker og webshop. Køb tørklæder her >>

Gode råd om kemoterapi

Toftild modtager ofte spørgsmål omkring hårtab fra kvinder, der står over for kemo- eller strålebehandling. Vi har samlet nogle af disse spørgsmål i en lille folder, som du kan downloade her.

Det sker hos Toftild
Tørklæder til hårtab

Tørklæder til hårtab

Efterårskollektionen fra Christine Heawear er landet. Kom ind og prøv de nye tørklæder - eller læn dig tilbage og shop hjemmefra.

Shop tørklæder her
Se inspirationskatalog

Helle vælger paryk

Helle vælger paryk

En ung pige med alopecia vælger sin paryk - en flot ægtehårsparyk, der tilpasses, så den passer perfekt.

Se billeder fra
parykprøvning hos Toftild

Velvære for kvinder

Velvære for kvinder

Få gode råd om hårtab, paryk og tørklæder. Gratis inspirationskursus for kvinder ramt af kræft.

Mandag den 26. september 2017
kl. 14-16 i Aalborg

Det siger vores kunder

"Mit nye hår har forandret mig på den gode måde. Jeg har fået inspiration til også at ændre andre ting, fx har jeg fået nye briller og anlagt fuldskæg. Lige da jeg havde fået mit nye hår, kom én af mine kunder og spurgte efter min far! Så jeg tør godt sige, at håret har gjort en forskel."

Thomas testimonial

Thomas, butikschef
Læs mere her >

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Anneli testimonials

Anneli, parykbruger i 12 år
Læs mere her >

Søg tilskud til paryk
Søg tilskud til paryk

Hos Toftild kan du få hjælp til at søge økonomisk støtte til paryk, hvis du har et sygdomsbetinget hårtab, fx alopecia, ar efter operation eller stålebehandling. Vi har et godt samarbejde med kommuner landet over.

Læs mere om dine muligheder her >

Kontakt Toftild på tlf. 98 10 32 11

Toftild webshop

Her finder du et stort udvalg af tørklæder og plejeprodukter til paryk:

 
> Plejeprodukter

> Paryk tilbehør
> Tørklæder
> Hudpleje

FRI FRAGT

ved køb over 500 kr