Tørklæder til kræftramte

Tørklæder til kræftramte

Tørklæde eller paryk? Eller begge dele. Mange kvinder vælger at supplere parykken med et tørklæde, nathue eller turban. Hos Toftild finder du et stort udvalg af hovedbeklædning til hårtab.

Har du mistet håret efter kemobehandling, operation eller alopecia? Pas godt på din hovedbund - den har brug for ekstra beskyttelse mod kulde og solens stråler. Toftild har udvalgt det bedste hovedbeklædning til dig - i stilfuldt dansk design.

Toftild forhandler tørklæder fra Christine Headwear               Specialdesignet hovedbeklædning til kvinder med hårtab

Vælg mellem smukke tørklæder, bløde turbans, lune nathuer, smarte kasketter og huer til hårtab. Hos Toftild finder du et stort udvalg af CE-mærkede tørklæder til hårtab fra danske Christine Headwear og Lido Design. Kig forbi Toftilds butik i Aalborg eller Aarhus, hvor du kan prøve tørklæderne. Eller sæt dig godt til rette og shop tørklæder til hårtab i Toftilds webshop. Vi leverer direkte til døren.

 

Det sker hos Toftild
Kurser for frisører

Kurser for frisører

NYT: Toftild tilbyder kurser for frisører. Ønsker du at arbejde med paryk, toupe eller Hår for Livet by Toftild

Toftild Træning & Teknik
Læs mere her >> 

Nye tørklæder til hårtab

Nye tørklæder til hårtab

Den nye Forår/Sommer kollektion fra Christine Headwear er landet. Kom ind og prøv de nye tørklæder - eller læn dig tilbage og køb i Toftilds webshop.

Se tørklæderne her

Da Helle fik nyt hår

Da Helle fik nyt hår

En ung pige med alopecia vælger nyt hår - en flot paryk i ægtehår, der tilpasses og klippes, så den passer perfekt til Helle.

Se med når Helle prøver
parykker hos Toftild

Det siger vores kunder

"Mit nye hår har forandret mig på den gode måde. Jeg har fået inspiration til også at ændre andre ting, fx har jeg fået nye briller og anlagt fuldskæg. Lige da jeg havde fået mit nye hår, kom én af mine kunder og spurgte efter min far! Så jeg tør godt sige, at håret har gjort en forskel."

Thomas testimonial

Thomas, butikschef
Læs mere her >

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Anneli testimonials

Anneli, parykbruger i 12 år
Læs mere her >

Søg tilskud til paryk
Søg tilskud til paryk

Hos Toftild kan du få hjælp til at søge økonomisk støtte til paryk, hvis du har et sygdomsbetinget hårtab, fx alopecia, ar efter operation eller stålebehandling. Vi har et godt samarbejde med kommuner landet over.

Læs mere om dine muligheder her >

Kontakt Toftild på tlf. 98 10 32 11

Toftild webshop

Her finder du et stort udvalg af tørklæder og plejeprodukter til paryk:

 
> Plejeprodukter

> Paryk tilbehør
> Tørklæder
> Hudpleje

FRI FRAGT

ved køb over 500 kr
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev