Nyt hår - det tager kun to timer

Nyt hår - det tager kun to timer

Drømmer du om en flot og fyldig hårpragt? Toftild har forskellige hårløsninger til mænd, der oplever udtynding, høje tindinger og uønsket hårtab. Gratis konsultation i Aalborg og Aarhus.

Toftild tilbyder markedets mest naturtro hårløsning til mænd med uønsket hårtab. Hår for Livet by Toftild® toupe er det tætteste, du kommer på at have dit eget hår. Det er nemt og smertefrit - og så tager det kun to timer at få mere hår!

   


Få det hår, som du drømmer om

Hos Toftild kan du få den hårløsning, der passer bedst til din livsstil og økonomi. Vi tilbyder alt fra standard toupeløsninger til individuelt fremstillede hårløsninger efter mål og afstøbning. Vi tilbyder forskellige monteringsmetoder. En klassisk, fleksibel toupe, hvor toupeen fastgøres med medicinsk tape eller clips, er blot én af vores løsninger.

Hår for Livet by Toftild

Ønsker du en mere permanent løsning, anbefaler vi Hår for livet by Toftild® - et system, hvor en ægtehårs toupe monteres med sikker hudlim. Det betyder, at håret sidder fast 24/7, du kan sove, bade og være fysisk aktiv med dit nye hår. Håret tages kun af i forbindelse med det månedlige frisørbesøg hos Toftild. Vi tilpasser toupéen til dig, din hårfarve og klipper den frisure, som du ønsker. Besøget tager 2 timer.

Sikker, fleksibel hårløsning med naturligt look

Vi laver hårløsninger til ethvert behov. Vi har et stort udvalg af standardtoupeer i mere end 60 farver. Mange af Toftilds kunder vælger en standardtoupe, der tilpasses individuelt. Andre foretrækker en specialfremstillet løsning, hvor hårdelen designes efter personlige mål og derfor har perfekt pasform. Størstedelen af vores toupeer er i ægte hår, men vi har også mulighed for at blande ægte hår og fiberhår - alt efter krav til slidstyrke og holdbarhed.

Hårtab hos mænd

Mandligt hårtab er oftest genetisk betinget og kan tage fart allerede i 20'erne med høje tindinger, udtynding af hårpragten og begyndende måne. Du kan kigge på mændene i din familie og få en idé om, hvordan din hårpragt udvikler sig.

Pris

Hår for Livet by Toftild toupe koster fra kr. 16.700,- om året. Løsningen inkluderer 3 stk. toupe og 12 besøg hos Toftild, hvor vi servicerer dit hår. Ingen abonnement - du betaler kun for det, som du har behov for. Vil du  afprøve om Hår for Livet toupe er noget for dig, pris fra kr. 3.625,-.

Gratis konsultation

Vi ved, at der kan være mange overvejelser og spørgsmål, inden man tager beslutning om lade sig behandle for hårtab. Derfor tilbyder vi gratis og uforpligtigende konsultation, hvor vi oplyser alt det væsentlige om vores hårløsninger. Vi vurderer dit hårtab, og sammen finder vi ud af, hvilken løsning, der er den rigtige for dig.

Book tid >>


Montering af toupe - Hår for Livet by Toftild®

Hovedbunden afrenses og gøres klar til montering af toupe. Toupeerne findes med forskellige base. Sammen finder vi den løsning, der passer bedst til dig.

Toupeen tilpasses individuelt, så integrationen med eget hår bliver optimal. Herefter påføres hudlim eller medicinsk tape - alt efter hvilken løsning, du ønsker.

Toupeen tilpasses omhyggeligt og monteres med hudklæber eller medicinsk tape.

Toupeen tilklippes i den ønskede frisure og styles.

Montering af toupe hos Toftild varer cirka 2 timer. Toftilds toupeer fremstilles på en meget fin og tynd base, så kanten ser helt naturlig ud.

Før / efter. Hår for Livet by Toftild® toupé løsning - det tætteste du kommer på at have dit eget hår.

Det sker hos Toftild
Kurser for frisører

Kurser for frisører

NYT: Toftild tilbyder kurser for frisører. Ønsker du at arbejde med paryk, toupe eller Hår for Livet by Toftild

Toftild Træning & Teknik
Læs mere her >> 

Nye tørklæder til hårtab

Nye tørklæder til hårtab

Den nye Forår/Sommer kollektion fra Christine Headwear er landet. Kom ind og prøv de nye tørklæder - eller læn dig tilbage og køb i Toftilds webshop.

Se tørklæderne her

Da Helle fik nyt hår

Da Helle fik nyt hår

En ung pige med alopecia vælger nyt hår - en flot paryk i ægtehår, der tilpasses og klippes, så den passer perfekt til Helle.

Se med når Helle prøver
parykker hos Toftild

Det siger vores kunder

"Mit nye hår har forandret mig på den gode måde. Jeg har fået inspiration til også at ændre andre ting, fx har jeg fået nye briller og anlagt fuldskæg. Lige da jeg havde fået mit nye hår, kom én af mine kunder og spurgte efter min far! Så jeg tør godt sige, at håret har gjort en forskel."

Thomas testimonial

Thomas, butikschef
Læs mere her >

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Anneli testimonials

Anneli, parykbruger i 12 år
Læs mere her >

Send os en besked