Mandligt hårtab

Mandligt hårtab

Lider du af ufrivilligt hårtab, høje tindinger og "måne"? Påvirker det dit humør og selvværd? Kontakt Toftild for en snak om dine muligheder - vi kan vejlede om hårtab og toupé.

Toupé til mænd

 

Toftild tilbyder markedets mest naturtro toupeløsning til mænd med uønsket hårtab. Mandligt hårtab er genetisk betinget og kan tage fart allerede i 20'erne med høje tindinger, udtynding af hårpragten og begyndende måne. Vi oplever, at flere og flere unge mænd vælger alternativt hår til frem for kronragning. Hår for Livet by Toftild er det tætteste du kommer på at have dit eget hår.

Toupé med perfekt pasform

Toftild tilbyder toppe med forskellige bunde og monteringsmuligheder. En stor del af vores løsninger til mænd fremstilles efter individuelle mål og har derfor perfekt pasform. Vælges en netbund, er håret er knyttet på en meget fin bund, der sikrer et naturligt udseende. Andre foretrækker en foliebund. Toupeen kan fastgøres med medicinsk tape eller clips. Ønskes en mere permanent løsning, anbefaler vi Hår for livet by toftild® - Toftilds unikke system, hvor toupeen fæstnes med en monteringslim. Her sidder håret fast 24/7, og du kan sove, bade og være fysisk aktiv med dit nye hår. Det tages kun af i forbindelse med det månedlige frisørbesøg hos Toftild.

Individuel løsning hos Toftild

Hos Toftild forstår vi, at håret er en vigtig del af den personlige fremtoning. Ufrivilligt hårtab kan påvirke selvtillid og livsglæde. Vi tilbyder private behandlingsrum og diskretion. Hos Toftild er du sikret en naturtro, integreret hårløsning, der matcher dit behov. Vi tilpasser toupéen til din hårfarve og frisure, sådan som du ønsker det. Størstedelen af vores toupeer er i ægte hår, men vi har også mulighed for at blande ægte hår og fiberhår - alt efter krav til slidstyrke og holdbarhed. Hos Toftild kan du få den løsning, der passer bedst til din livsstil og økonomi. Vi har tilbyder alt fra standardmodeller til individuelt fremstillet hårløsninger efter afstøbning. 

Vil du vide mere?

Kontakt os på tlf. 98103211 / info@parykker.dk

Gratis hårkonsultation

Overvejer du toupé? Kom ind til en gratis, uforpligtende hårkonsultation, hvor vi sammen finder ud af, hvilken type løsning, der er den rigtige for dig.
Book gratis konsultation nu >>


Montering af toupe

1. Først afrenses hovedbunden og gøres klar til montering af en toupe. Toupeerne findes med forskellige base. Sammen finder vi den løsning, der passer bedst til dig.

2. Toupeen tilpasses den skaldede isse. Herefter monteres hudlim eller medicinsk tape - alt efter hvilken løsning, du ønsker.

3. Toupeen tilpasses omhyggeligt og fæstnes med monteringslim / tape.

4. Toupeen tilklippes i den ønskede frisure og styles.

5. Det færdige resultat. Toftilds toupeer fremstilles på en meget fin og tynd base, så kanten ser helt naturlig ud.

6. Før / efter. Hår for Livet by Toftild® toupé løsning - det tætteste du kommer på at have dit eget hår.

Det sker hos Toftild
Tørklæder til hårtab

Tørklæder til hårtab

Efterårskollektionen fra Christine Heawear er landet. Kom ind og prøv de nye tørklæder - eller læn dig tilbage og shop hjemmefra.

Shop tørklæder her
Se inspirationskatalog

Helle vælger paryk

Helle vælger paryk

En ung pige med alopecia vælger sin paryk - en flot ægtehårsparyk, der tilpasses, så den passer perfekt.

Se billeder fra
parykprøvning hos Toftild

Velvære for kvinder

Velvære for kvinder

Få gode råd om hårtab, paryk og tørklæder. Gratis inspirationskursus for kvinder ramt af kræft.

Mandag den 26. september 2017
kl. 14-16 i Aalborg

Det siger vores kunder

"Mit nye hår har forandret mig på den gode måde. Jeg har fået inspiration til også at ændre andre ting, fx har jeg fået nye briller og anlagt fuldskæg. Lige da jeg havde fået mit nye hår, kom én af mine kunder og spurgte efter min far! Så jeg tør godt sige, at håret har gjort en forskel."

Thomas testimonial

Thomas, butikschef
Læs mere her >

"Jeg er så glad for min løsning, som sidder fast 24/7. På den måde skal jeg ikke tænke på, at jeg bruger paryk. Jeg sover og bader med mit hår - og så skal det ikke ligge på stolen sammen med tøjet, når jeg går i seng om aftenen. Og det er rart - på den måde er det en del af mig og min identitet"

Anneli testimonials

Anneli, parykbruger i 12 år
Læs mere her >

Søg tilskud til paryk
Søg tilskud til paryk

Hos Toftild kan du få hjælp til at søge økonomisk støtte til paryk, hvis du har et sygdomsbetinget hårtab, fx alopecia, ar efter operation eller stålebehandling. Vi har et godt samarbejde med kommuner landet over.

Læs mere om dine muligheder her >

Kontakt Toftild på tlf. 98 10 32 11

Toftild webshop

Her finder du et stort udvalg af tørklæder og plejeprodukter til paryk:

 
> Plejeprodukter

> Paryk tilbehør
> Tørklæder
> Hudpleje

FRI FRAGT

ved køb over 500 kr